Vremenska prognoza

Promjenljivo oblačno, mjestimično sa kišom VIDEO

  • 06.10.2018. 08:59

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme mjestimično sa kišom, a u Hercegovini i pljuskovima sa grmljavinom.

Jutros je pretežno vedro, oko rijeka ponegdje sa maglom, a oblačnije u Hercegovini i na jugozapadu Krajine. 

Prijepodne promjenljivo oblačno sa mjestimično kratkotrajnom kišom u Hercegovini i na jugozapadu Krajine, a u ostalim predjelima suvo uz sunčane intervale. 

U drugom dijelu dana u većini krajeva biće oblačnije uz povremenu i mjestimičnu kišu, koja će biti češća u Hercegovini, gdje će biti i pljuskova sa grmljavinom. 

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 22 do 28 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar slab do umjeren, na jugozapadu povremeno i jak, južni i jugoistočni. 

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Sokolac četiri, Mlječanica šest, Kalinovik i Bjelašnica sedam, Ribnik, Novi Grad, Prijedor, Krupa na Uni, Bihać, Bijeljina i Sanski Most osam, Banjaluka, Tuzla, Srbac, Šipovo i Han Pijesak devet, Višegrad, Gacko, Mrkonjić Grad, Brčko, Bugojno, Jajce i Srebrenica 10, Doboj, Gradačac, Ivan Sedlo, Sarajevo, Čemerno i Rudo 11, Foča, Zvornik i Nevesinje 12, Bileća 13, Grude i Trebinje 16, Livno i Mostar 17 stepeni Celzijusovih. 

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм