Vremenska prognoza

Promjenljivo oblačno i svježe

  • 06.12.2018. 08:08

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno, suvo i svježe vrijeme sa dnevnom temperaturom od četiri do devet stepeni Celzijusovih.

Ujutro vedro i prohladno, a u višim predjelima hladno uz slab do umjeren mraz. Biće magle i niske oblačnosti oko rijeka i po kotlinama. Na krajnjem zapadu i jugozapadu biće umjereno do pretežno oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Prije podne očekuje se povećanje oblačnosti na zapadu i jugozapadu prema centralnom pojasu, istoku i jugu. Od centralnih predjela na sjever i sjeveroistok biće sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost. 

Poslije podne na jugozapadu i zapadu preovladavaće oblačno, može pasti malo kiše, a na planinama u toj regiji provijavaće slab snijeg. 

Duvaće slab istočni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovini slaba do umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus 11, Čemerno i Bjelašnica minus osam, Ivan sedlo minus šest, Sarajevo, Srebrenica, Tuzla i Zenica minus pet, Banjaluka, Bijeljina, Višegrad i Jajce minus četiri, Gradiška, Mrkonjić Grad, Brčko i Livno minus tri, Prijedor i Sanski Most minus dva, Novi Grad i Bihać minus jedan, Trebinje dva, Mostar pet i Neum šest stepeni Celzijusovih. 

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина