Radovan Višković

Prijem za veterane FK Crvena zvezda i Borac

17:57, 12.09.2019.
Izvor: Srna
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković organizovao je danas u Banjaluci prijem za veterane fudbalskih klubova Crvena zvezda i Borac, povodom odigravanja humanitarne utakmice, čiji je organizator Fondacija "Djeca nam se rađala".

Višković je zahvalio veteranima Crvene zvezde"i Borca što su se rado odazvali pozivu da odigraju humanitarnu utakmicu, koja ima za cilj promociju nataliteta u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Premijer je upozano goste o pronatalitenoj politici u Republici Srpskoj i mjerama koje u tom pravcu preduzima Vlada Srpske, te istakao da je u promociji nataliteta važan angažman svakog građanina.

Današnjem prijemu prisustvovali i predsjednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijajlović, nekadašnji predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić, te predsjednik fondacije "Djeca nam se rađala" Vlado Đajić.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas se održava humanitarna utakmica veterana fudbalskih klubova beogradske Crvene zvezde i banjalučkog Borca s ciljem podizanja svijesti o značaju povećanja nataliteta u Republici Srpskoj.