"Baca sukrvicu"

Prijavili komšinici zbog vradžbina u Bijeljini

  • 18.02.2020. 17:01

Lokalni mediji objavili su nesvakidašnju molbu stanara jedne bijeljinske zgrade upućenu na adresu Komunalne policije.

Naime, kako piše portal Info Bijeljina, stanari su se požalili komunalnoj policiji da je jedna njihova komšinica baca vradžbine.

– Naša komšinica čudno se ponaša. Po haustorima i vratima bacala je sukrvicu drugim stanarima, a ostavljala je i kojekakve predmete, kao i motke, visine par metara, uspravljene na svom spratu – navodi se u Molbi koju su stanari jedne stambene zgrade, iz Vidovdanske ulice u Bijeljini, krajem prošle godine dostavili Komunalnoj policiji.

U toj molbi, čiji podnosioci očigledno strahuju za svoju bezbjednost, navedeno je da su se komšije, zbog neobičnog ponašanja ove žene, čudile i pitale šta ona to radi.

Stanari dodaju da zgrada ima i video-nadzor, koji je zabilježio sporne momente.

– Snimljena je kako čini sumnjive i neobične stvari – naveli su stanari u svojoj molbi, koju je objavio pomenuti portal.

Oni dalje pišu da je, na njihov poziv, izlazio komunalni policajac, te je opomenuo. Međutim, kako tvrde mještani koji su se našli u nesvakidašnjoj nevolji, njihovim problemima ni tada nije došao kraj.

– Dotična osoba ne posustaje, i dalje vršlja u radnjama sličnim vještice što čini i dalje prosipa vodu ispred lifta i druge predmete – navode oni, te dodaju da dokaz ima predsjednik kućnog savjeta na video-snimku.

Pomenuti portal piše da su stanari ove zgrade prvo razgovarali sA komšinicom čije ponašanje ih je zaprepastilo. Ipak, pošto je njihov pokušaj uspostavljanja dobrosusjedskih odnosa propao, odlučili su se na plan B: da pomoć potraže od nadležnih.

– Primjetili smo u više navrata da je stubište mokro, da je neuredno, iako se svakodnevno održava higijena. Takođe, nekoliko puta smo nalazili kese sa smećem pored vrata, pa čak i sukrvicu po haustoru. Ovo mi liči na vradžbine – priča jedan od stanara zgrade u kojoj se, kako navodi, dešavaju neobične stvari.

Dodaje da želi da ostane anoniman jer se plaši za svoju, kao i za bezbjednost svoje djece, komšija i gostiju koji ih posjećuju.

Iz Komunalne policije kažu da prijava postoji, ali se odnosi na prosipanje vode u stubištu, da je gospođa upozorena, i da se oni, kako kažu, “ne bave vračanjem”.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.