Premijer poslao čestitku sa Jahorine: Svi da doprinesemo da Srpska bude još bolja

  • 01.01.2020. 19:18

Očekujem da Nova 2020. bude bolja iako ni 2019. nije bila loša za građane Republike Srpske. Tako je svoju čestitku započeo premijer Srpske Radovan Višković. Kao i prošle godine, čestitku je uputio sa olimpijske Jahorine. 

Građanima RS poželio je zdravlje i da se zajedno radi na boljoj i jačoj Srpskoj.

"I da svi skupa doprinesemo da RS u 2020. bude još bolja, da imamo još više radnih mjesta i veće plate i da ovdje ostanemo i ovdje radimo", rekao je Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske.

Na Jahorini se, i za ovaj doček, tražilo mjesto više. U OC su zadovoljni. 2019. bila je investiciona sa najvećim kapitalnim ulaganjima. Zato su zahvalni Vladi RS, ali i vrijednim radnicima OC.

"Znamo da je prošla godina bila najbolja u zadnjih četrdeset godina i zaista jedna uspješna godina iza nas i zato želim ovim putem da čestitam svim građanima srećnu Novu godinu, božićne praznike i za nas najvažniji dan 9.januar Dan RS", kaže Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora OC “Jahorina“.

"Postajemo jedan veoma važan regionalni centar i mjesto dobre zabave", kaže Nemanja Vučetić, menadžer hotela “Termag“ Jahorina.

Džudisti, braća Majdov, takođe imaju razloga za zadovoljstvo. 2019. obogatili su novim medaljama i titulama.

"Tako smo i ove godine ispisali istoriju i pored dvije operacije koljena koju smo imali, tako da je godina bila Bogom bagoslovljena i nadam se da će biti lošija, nego 2020", kaže Nemanja Majdov, džudista.

Gosti iz regiona su se odlično zabavili na olimpijskoj planini. Skijalo se, pjevalo i slavilo do ranih jutarnjih sati.

Veselo je bilo i u opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo iako nije bilo organizovanog dočeka na otvorenom.