Direktor RUGIP-a

Predragović za ATV: E-katastar se pokazao kao jako dobar

  • 02.04.2019. 20:00

Republička uprava za geodetske i imovinsko pravne poslove u cilju unapređenja svojih usluga, otvorila je novu šalter salu u banjalučkoj područnoj jedinici. Prepoznavanje potreba građana, prijedlogom Vlade Republike Srpske donesen je plan poslova za tekuću godinu u kome je realizovan i ovaj projekat.

Pored šalter sale, Republička uprava za geodetske i imovinsko pravne poslove, svim korisnicima omugućila je pristup podacima koje uprava vodi u svojim javnim evidencijama u Katastru, odnosno svim nepokretnostima koje se nalaze na teritoriji Republike Srpske putem nove aplikacije e-katastar.
 
Aplikacija je namjenjena prije svega građanima Republike Srpske, a pored toga državnim institucijama, bankama i notarima. Aplikacija omogućava uvid u podatke o parcelama, objektima i nekteretninama, kao i o tome ko su vlasnici i sa kolikim udjelom. 

O aktivnostima RUGIP-a razgovaralo se i u emisiji "Širom Srpske" Alternativne televizije, a gost emisije bila je Bosilja Predragović, direktor RUGIP-a.

Pogledajte gostovanje:
 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.