Do 18. marta

Poziv distributerima za prodaju regresiranog dizel goriva

  • 11.03.2019. 11:18

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske objavilo je danas javni poziv svim distributerima nafte i naftnih derivata u Srpskoj za učešće u prodaji regresiranog dizel goriva registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima za potrebe proljetnih i jesenjih radova u poljoprivredi u ovoj godini.

Poziv je objavljen na internet stranici Ministarstva, a zbog hitnosti realizacije ove mjere, kako bi se što prije počelo sa prodajom regresiranog dizel goriva pred predstojeće proljetne poljoprivredne radove, poziv je otvoren do 18. marta do 12.00 časova. 

"Nakon što se distributeri izjasne da li prihvataju učešće u prodaji regresiranog dizel goriva i potpišu Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, koji je takođe objavljen na sajtu Ministarstva, Ministarstvo će sačiniti spisak ovlašćenih distributera za prodaju regresiranog dizel goriva i isti objaviti na svojoj internet stranici", rečeno je Srni u ovom ministarstvu. 

Za podjelu regresiranog dizel goriva ove godine biće izvdojeno sedam miliona KM iz agrarnog budžeta. 

Poljoprivrednici će imati pravo na regresirani dizel čija će cijena biti manja za 0,60 KM od maloprodajne cijene goriva, a maksimalna količina je 100 litara po hektaru zemljišta. 

"Svi distrubuteri nafte i naftnih derivata mogu izvršiti uvid u javni poziv i preuzeti Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa internet strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, gdje imaju sva potrebna uputstva", rečeno je Srni u resornom ministarstvu. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић