Izvedena predstava “Tajna velikog nosa”

"Pozitivne snage Srpske" nastavile kampanju “Selu u pohode”

  • 22.07.2018. 19:52

Pozitivne snage Srpske, nastavljaju kampanju “Selu u pohode”. Karavan se zaustavio u Sitenšima i Kosjerovu gdje je izvedena predstava za djecu “Tajna velikog nosa”. 

"Tajna velikog nosa", edukativna je predstava u kojoj mališani uče o istinama i lažima. Glavni glumac je, gdje god se pojavi, prava atrakcija. Prezadovoljan je reakcijama. 

"Ova energija je nestvarna. Ovo je nestvarno, presrećan sam što sam dio ove priče. Ova djeca su nevjerovatna. Prelijepo. Radimo jednu veliku, veliku stvar za ovu djecu, ne znam stvarno, teško je išta reći poslije ovakvih emocija", kaže Nenad Okanović, glumac.

Ovom kampanjom, ''Pozitivne snage Srpske'' žele da obnove kulturni život u selima. U Kosjerovu čak ni nevrijeme nije odgodilo predstavu. Brzo su se organizovali, premjestili scenografiju i odradili posao. Nakon obilaska sela banjalučke regije, već sledećeg mjeseca ide se širom republike.

"Zaista se radujemo, fantastične su reakcije, ljudi uživaju i zaista mislimo da je ovo sjajan primjer da organizujući ovakve događaje možemo da podstaknemo razvoj kulture i kulturnog života u selima, a time naravno stvorimo preduslove za dalji razvoj i osnaživanje sela", rekao je Vojislav Savić, Pozitivne snage Srpske.

Obogatiti društveni život u selima i djeci koja tamo žive pokazati da i oni mogu da užiaju u kvalitetnim kulturnim sadržajima, je primarni cilj kampanje. Reakcije na koje nailaze pozitivne snage Srpske, daju im podsticaj da nastave, ali i pripreme nove, slične, projekte.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм