Četiri etape

Povremene obustave saobraćaja zbog biciklističke trke

  • 18.04.2019. 08:06

 Saobraćaj će od danas do nedjelje, 21. aprila, biti postepeno obustavljan zbog održavanja međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", koja je podijeljena u četiri etape: Beograd-Vlasenica, Vlasenica-Brčko Bijeljina-Teslić i Prnjavor-Banjaluka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Danas od 12.00 do 15.30 časova saobraćaj će biti obustavljen na dionicama magistralnih puteva Pavlovića most-Bijeljina, Bijeljina-Janja, Janja-Glavičice, Kozluk-Zvornik, Zvornik-Milići i Milići-Vlasenica. 

Sutra od 11.30 do 15.00 časova obustave će biti na dionicama magistralnih puteva Vlasenica-Zvornik, Zvornik-Kozluk, Kozluk-Donja Trnova, Donja Trnova-Ravno Polje, Ravno Polje-Ugljevik i Ugljevik-Lopare. 

U subotu, 20. aprila, od 11.30 do 16.00 časova saobraćaj će biti obustavljen na dionicama magistralnih puteva Bijeljina-Brezovo Polje, Šamac-Modriča, Modriča-Bukovac, Bukovac-Kotorsko, Kotorsko-Doboj, Doboj-Matuzići i Jelah-Teslić. 

U nedjelju, 21. aprila, saobraćaj će od 9.30 do 16.00 časova biti obustavljen na dionicama magistralnih puteva Drugovići-Prnjavor-Derventa, Derventa-Bijelo Brdo, Bijelo Brdo-Srbac, Srbac-Mali Razboj LJevčanski, Mali Razboj LJevčanski-Nova Topola, Nova Topola-Laktaši, Laktaši-Klašnice i Klašnice-Banjaluka.