Teslić

Postavljene klupe za osobe sa invaliditetom

  • 08.02.2020. 19:44

Na osam lokacija u Tesliću postavljene su klupe za osobe sa invaliditetom. Onu u samom centru grada prvi je isprobao Sanel Delić. Kaže, klupa je vrlo praktična za ljude u invalidskim kolicima i biće od koristi.

"Fantasticno. Ovo je trebalo za nas sve nepokretne, ovo je prava stvar. Konačno nešto lijepo u Tesliću našem", rekao je Sanel Delić. 

Na najfrekventnijim lokacijama u Tesliću klupe su postavljali Mladi socijaldemokrati. Kažu, u ovom projektu snage su udružili sa donatorom Davorom Petrovićem, Teslićaninom koji živi i radi u inostranstvu.
 
"Cilj ove akcije je da smo svi jedinstveni, da smo svi jednaki i isti. Ne želimo da imamo razlike u bilo čemu. Tako i osobe sa invaliditetom, želimo da im pokažemo da mislim na njih", istakao je Predrag Dević, predsjednik MSD OO Teslić.

"Nije stvar u količinama novca, da se tamo ulaže toliko, a ovdje ovoliko, stvar je samo da se pokaže volja da se nešto uradi. Svaki mali korak koji se uradi, može da dovede nekog drugog da uradi još jedan korak. Svi zajedno možemo nešto od ovog grada lijepo da se uradi, ne može pojedinac, vecć svi zajedno", naglasio je Davor Petrović, humanitarac. 

A, zajedno će, najavljuju, realizovati i druge projekte u Tesliću. Kažu, ovo je tek p

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)