Priština

Ponovo skrnave svetinje: Polugola Albanka snimila razvratne scene za spot u Crkvi Svetog Nikole

  • 18.11.2019. 16:30

Pjevačica albanskog porijekla sa švajcarskim državljanstvom, Albana Azizi, zgrozila je javnost kada je obnažena snimila spot u Crkvi Svetog Nikole u Novom Brdu kod Prištine.

Krajem oktobra, a povodom snimanja svog novog spota, u hram je stigla Albanka rođena u Bernu u Švajcarskoj, studira stomatologiju i muziku na konzervatorijumu, a odlučila je da se obnaži baš u ovoj pravoslavnoj svetinji, i to nakon što je hram tokom cijele godine bio izložen raznim napadima.

Protivno svim zakonima, bez dozvole Srpske pravoslavne crkve i Srba koji čine većinu u Novom Brdu, albanske vlasti su novcem koji je izdvojila njemačka ambasada iz Prištine započele radove na obnovi crkvenog kompleksa.

Kad su ih okončali, u junu, objavili su da je riječ o katoličkoj crkvi i pokušali da je prisvoje, iako se nedaleko odatle nalazi katolička crkva koju je koristilo stanovništvo srednjovekovnog Novog Brda.

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Наша Српска (Р)

    Емисија: Наша Српска (Р)

  • 13:25 Енерго клуб (Р)

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина