Banjaluka

Pogledajte šta donosi drugi dan Prokids festivala

  • 05.10.2019. 10:13

Na dječijem Prokids festivalu drugog dana u centru Banjaluke posjetioce, posebno one najmlađe, očekuje i više nego raznovrstan program. Mališane će zabavljati teen zvijezde Marko Bošnjak, Bojana Radovanović i Danilo Milosavljević.

Prokids je ove godine organizovan na konceptu ProGalaktičkog Univerziteta u kojem se kroz pet planeta različitih tematika, uz zabavu i radionice ističe važnost sporta, nauke i tehnologije, umjetnosti i zdrave ishrane. Zato osim na planeti zabave i na ostalim planetama neće nedostajati zanimljivih sadržaja. Zato vam donosimo detaljan program koji potvrđuje da su obrazovanje i zabava u fokusu festivala.

Trodnevni festival za djecu Prokids je povodom predstojeće Međunarodne dječije nedjelje organizovala kompanija Prointer ITSS. Festival koji se organizuje po drugi put u Banjoj Luci je obrazovno -  zabavnog karaktera, sa mnoštvom različitih sadržaja od luna parka, tobogana, mađioničara, likova iz bajke, do brojnih obrazovnih radionica. I sve to poklanja se našim mališanima potpuno besplatno.

Festival se održava od 4. do 6. oktobra na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, sa svakodevnim programom od 12:00 do 20:00 časova.

Pogledajte video koji svjedoči o sjajnoj atmosferi sa prvog dana Prokidsa.

Тагови: