Budite uz nas

Počela nova emisija ATV-a "Širom Srpske"

  • 03.09.2018. 19:58

Emisija “Širom Srpske”, kako i sam naziv kaže, baviće se temama koje nas okružuju u svakodnevnom životu. 

Jedna od glavnih karika u lancu ovog projekta, Dejan Stupar kaže da je novi format prilagodljiv svim generacijama i stanovnicima Srpske.

“Radi se o jednom prilično izazovnom terminu. Mi ćemo se potruditi da prikažemo zanimljive priče, zanimljive ljude, drugačije sagovornike, sve ono što interesuje naše građane širom Republike Srpske i na svoj način novi popodnevni program ATV-a će biti, ponavljam na svoj način servis svih građana", kaže Stupar.

Od ponedjeljka do petka snimaće se s kraja na kraj Srpske. Naši dopisnici pratiće najaktuelnija dešavanja. Kamera ATV-a propratiće sve zanimljve, ali i neobične priče, ljude i događaje širom Srpske. Na projektu se radilo nekoliko mjeseci, a ekipa poručuje da je spremna za druženje sa stanovnicima Republike Srpske. 

“Tokom ljeta smo vrijedno radili na pripremama za emisiju “Širom Srpske”. Pored novinara ATV-a, u emisiju su uključeni i dopisnici širom Republike Srpske, ukupno devet dopisnika koji će nam svakodnevno donositi priče sa terena, neke priče koje ne mogu da idu u centralnim vijestima, emitovaće se u emisiji “Širom Srpske”, neke malo toplije, ljudske priče", ističe Tijana Jakovljević, producent emisije "Širom Srpske".

U kreiranju emisija možete učestvovati i vi gledaoci. Ukoliko u vašem okruženju pripremate zanimljiv događaj ili imate interesantnu priču-pišite nam na mail siromsrpske@atvbl.com. Naša kamera će sve zabilježiti.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.