Kvalitetna usluga u oblasti banjskog liječenja

Počela manifestacija "Dani Banje Vrućice"

  • 01.12.2018. 19:59

Kvalitetna usluga koja prati svjetske trendove u oblasti banjskog liječenja - ovako je ministar zdravlja i socijalne zaštite, na otvaranju XV "Dana Banje Vrućice", okarakterisao rad tog zdravstveno turističkog centra. 

Očekujemo da rukovodstvo nastavi ovim tempom, kaže Dragan Bogdanić, i da širi i razvija svoje usluge.

"Akcenat ovih dana jeste rehabilitacija, odnosno kardiovaskularna rehabilitacija u početku, danas je to prošireno na sve oblike rehabilitacije. Uspješna saradnja i sa Fondom zdravstvenog osiguranja i sa ostalim pacijentima i udruženjima. Posebno, nešto što jeste budućnost, širenje zdravstvene usluge kao proizvoda na okolna tržišta što ovdje se uspješno provodi", kaže Bogdanić.

U "Banji Vrućici" kažu da je iza njih još jedna uspješna poslovna godina. Očekuju više od 225.000 noćenja. Kažu - to je jedan od najboljih rezultata u istoriji centra, i najavljuju i nove investicije. 

"Uveli smo nove usluge, a iduće godine ulazimo hrabro u novi investicioni ciklus. Dva projekta su, jedan je izgradnja restorana "Kiseljak" gdje očekujemo da ćemo poslije dvije godine dobiti građevinsku dozvolu, a pri kraju je izrada projekta za novi objekat koji će se nalaziti gdje je trenutno hotel "Krajina". Gradimo novi objekat, savremenu zdravstvenu ustanovu", ističe Aleksandar Radošević, generalni direktor ZTC "Banja Vrućica", Teslić.

Na XV "Dane Banje Vrućice" stigli su i brojni gosti - doputovalo je više od 200 ljekara koji će razmijenjivati iskustva i prisustvovati predavanjima iz oblasti kardiologije, prevencije kardiovaskularnih bolesti i fizijatrije.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.