“Pozitivne snage Srpske"

Počela kampanja "Priključi se"

19:54, 18.11.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Pokret “Pozitivne snage Srpske” započeo je kampanju “Priključi se”. Cilj kampanje, koja će trajati šest mjeseci, je otvaranje vrata za nove članove, ideje i inicijative, kaže Dalibor Račić, jedan od idejnih tvoraca pokreta. 

"Plan je do aprila nastavimo sve aktivnosti koje smo do sada radila, a da u aprilu napravimo jedan veliki skup, jednu veliku konvenciju gdje ćemo napraviti jedan potpuno novi presjek, predstaviti javnosti nove planove i projekte kojima želimo da promovišemo sve ono što je programsko opredjeljenje Pozitinih snaga Srpske i da se okrenemo dijaspori i preduzetništvu kao osnovama za naš budući razvoj", rekao je Račić.

Kroz osnivanje “Pozitivne omladine” imaju za cilj omasovljavanje članstva. Pred nama je mnogo posla i mnogo izazova sa kojima smo spremni da se suočimo, kaže Miloš Kovačević, rukovodilac kampanje. 

"Treba nam akcija, treba nam velika podrška svih naših ljudi koji su spremni i koji dijele sa nama i viziju i razmišljanja i mišljenja i koji žele da u narednom periodu budu dio jedne lijepe, pozitivne i velike priče i zbog toga svega su svi i više nego dobrodošli", kaže Kovačević. 

Pokret “Pozitivne snage Srpske” postoji četiri i po godine. Istakli su se brojnim projektima a posebno aktivni su bili u posljednjih nekoliko mjeseci kada su organizovali karavan ''Selu u pohode'', kojim su oživljavali kulturni život u selima.