“Pozitivne snage Srpske"

Počela kampanja "Priključi se"

  • 18.11.2018. 19:54

Pokret “Pozitivne snage Srpske” započeo je kampanju “Priključi se”. Cilj kampanje, koja će trajati šest mjeseci, je otvaranje vrata za nove članove, ideje i inicijative, kaže Dalibor Račić, jedan od idejnih tvoraca pokreta. 

"Plan je do aprila nastavimo sve aktivnosti koje smo do sada radila, a da u aprilu napravimo jedan veliki skup, jednu veliku konvenciju gdje ćemo napraviti jedan potpuno novi presjek, predstaviti javnosti nove planove i projekte kojima želimo da promovišemo sve ono što je programsko opredjeljenje Pozitinih snaga Srpske i da se okrenemo dijaspori i preduzetništvu kao osnovama za naš budući razvoj", rekao je Račić.

Kroz osnivanje “Pozitivne omladine” imaju za cilj omasovljavanje članstva. Pred nama je mnogo posla i mnogo izazova sa kojima smo spremni da se suočimo, kaže Miloš Kovačević, rukovodilac kampanje. 

"Treba nam akcija, treba nam velika podrška svih naših ljudi koji su spremni i koji dijele sa nama i viziju i razmišljanja i mišljenja i koji žele da u narednom periodu budu dio jedne lijepe, pozitivne i velike priče i zbog toga svega su svi i više nego dobrodošli", kaže Kovačević. 

Pokret “Pozitivne snage Srpske” postoji četiri i po godine. Istakli su se brojnim projektima a posebno aktivni su bili u posljednjih nekoliko mjeseci kada su organizovali karavan ''Selu u pohode'', kojim su oživljavali kulturni život u selima.   
 

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.