Petković: Ostajem potpredsjednik stranke

  • 24.11.2020. 10:23

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković potvrdio je Srni da je podnio neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Gradskog odbora stranke Banjaluka.

"Ostavku sam juče pisano podnio predsjedniku stranke Nenadu Stevandiću. Nakon toga smo imali razgovor koji je protekao u prijatnoj ljudskoj i saradničkoj atmosferi gdje smo dogovorili moj dalji rad i angažman u Ujedinjenoj Srpskoj, čiji potpredsjednik ostajem. Moj rad će se više bazirati na radu u izbornoj jedinici, a ostajem i vođa pravnog tima", rekao je Petković.

Kada je riječ o Gradskom odboru Ujedinjene Srpske Banjaluka, Petković smatra da na čelo odbora treba da dođe neko novi ko će se baviti odborom, jer, ističe on, nakon ovih izbora se pokazalo da stranka nije ostvarila plan koji je zacrtao izborni štab i bez obzira na primjetan rast stranke koji je udvostručen u odnosu na 2018. godinu.

"Smatrao sam da tu treba biti neko drugi ko će to voditi. Unutar samog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka su se dešavale stvari za koje ne želim da preuzmem odgovornost tako da sam iz tog razloga podnio ostavku i nastavljam da radim i imam angažman unutar Ujedinjene Srpske", naglasio je Petković.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок