Petak donosi kišu i snijeg

  • 19.11.2020. 20:38

U Republici Srpskoj i Federaciji Bih sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, tokom dana sa kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom.

U noći naoblačenje na sjeverozapadu, zapadu i dijelom na sjeveru. U tim predjelima će početi da pada kiša a do jutra će se proširiti na većinu predjela, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Na planinama će padati susnježica i snijeg, dok će jedino na jugu biti sunčano sa promjenljivom oblačnošću.

Tokom dana oblačno u svim predjelima sa mjestimičnim padavinama uglavnom u centralnom pojasu, kišom u nižim i susnježicom i snijegom u višim predjelima.

Uz pad temperature prema večeri će postojati uslovi za snijeg nižim predjelima u centralnom pojasu, dok će na sjeveru i jugu zemlje biti oblačno, prohladno i pretežno suvo.

Vjetar umjeren na momente i pojačan sjevernog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura od nula do pet, na jugu do devet, a najviša dnevna od tri do devet, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih. Poslije podne i krajem dana, postupan pad temperature vazduha.

Danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskom oblačnošću, a u Hercegovini i na zapadu sunčano.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.