Jednodnevno

Penzioneri SP na izletu u Tesliću

  • 17.04.2019. 09:31

Penzioneri Socijalističke partije otputovali su na izlet u Teslić u organizaciji Savjeta penzionera GO Banjaluka i uz pomoć poslanika Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske. 

Pripadnike najstarije populacije na izlet su ispratili predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka i poslanik u NSRS Goran Selak, poslanik Andrea Dorić i potpredsjednik banjalučkog Gradskog odbora Velibor Stanić, koji su ovom prilikom istakli da penzioneri predstavljaju dio populacije kome društvo treba da posveti više pažnje.

"U našem Gradskom odboru imamo Savjet penzionera koji dobro radi i od kojeg mi mlađi uvijek možemo računati na podršku. Ovo je prilika da se na neki način odužimo penzionerima, da im poručimo da i oni na nas mogu da računaju i da su važan dio našeg Gradskog odbora, ali i društva u cjelini. Socijalistička partija ima obavezu da se bori za bolji status penzionera i to i radimo kroz naše djelovanje i programska rješenja a to ćemo i nastaviti da radimo u buduće",poručio je Goran Selak. 

Penzioneri će tokom jednodnevnog izleta u Banju Vrućicu kod Teslića obići manastir Liplje, destilaciju u Tesliću i Borje.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок