Dobra zabava, ukusna hrana i piće

Otvorena manifestacija "Zima u Istočnom Novom Sarajevu"

  • 18.12.2018. 21:45

Manifestacija "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" večeras je svečano otvorena, a posjetioci će moći da uživaju u mnoštvu kulturno-zabavnih sadržaja, kao i u raznovrsnoj prodajnoj i izložbenoj ponudi.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić izjavio je novinarima da će narednih dana u okviru manifestacije sa radom početi zimski pab, klizalište, luna-park, kao i igraonica za djecu. 

"Ovo je druga godina od kada se organizuje "Zima u Istočnom Sarajevu" koja će sigurno biti bolja od prve, jer smo pripremili mnogo različitih sadržaja. Očekujemo da ova manifestacija postane tradicionalna. Iako je hladno, građani su prisutni i zainteresovani za sadržaje", istakao je Ćosić. 

Cilj manifestacije je promocija turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo, a svoje proizvode predstaviće 15 izlagača. 

Predsjednik Udruženja "Zlatne ruke" Biljana Njegovanović istakla je da ovo udruženje ima raznovrsnu ponudu - od ručnih rukotvorina, nakita, do domaćih likera, džemova, ajvara i salata te da su cijene proizvoda prihvatljive. 

Najmlađi sugrađani večeras su se družili sa Svetim Nikolom, a sutra će u 12.00 časova, povodom Nikoljdana biti upriličena podjela prigodnih poklona mališanima. 

U četvrtak, 27. decembra, u 12.00 časova Deda Mraz će najmlađim sugrađanima podijeliti novogodišnje paketiće. 

U okviru manifestacije, na Badnji dan, 6. januara, od 17.00 časova biće organizovano kićenje badnjaka. 

Povodom proslave Dana Republike Srpske, 9. januara u 20.00 časova predviđen je koncert pjevačice Ane Bekute. 

U nedjelju, 13. januara, pravoslavna Nova godina biće dočekana uz koncert grupe "Legende", čiji je nastup zakazan za 22.00 časa, a ponoć biće upriličen raskošan vatromet. 
 

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.