Na tvrđavi Kastel

Otkazan koncert Džale i Bube u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 06.08.2021. 12:54

Koncert Džale Brata i Bube Korelija zakazan za 13. avgust u Banjaluci, otkazan je.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem Vas obavještavamo da smo nakon otkazivanja koncerata u Crnoj Gori i Hrvatskoj zbog uvođenja novih epidemioloških mjera i ponovog rasta broja zaraženih virusom COVID-19, kao organizatori ljetne turneje nastupa najpopularnijeg reperskog dvojca Džala Brata i Bube Korelija, donijeli odluku, da privremeno, do potpune stabilizacije epidemiološke situacije u regionu, otkažemo ranije najavljen koncert u Banjaluci zakazan za 13.08.2021. godine", piše u saopštenju te se dodaje:

"Ovim putem se izvinjavamo svim fanovima zbog ove odluke ali smo prinuđeni da zbog svih nepredviđenih okolnosti i izazova koje je donijela pandemija i nemogućnosti da se družimo sa publikom na način na koji smo navikli, otkažemo koncert u Banjoj Luci koji je bio planiran za 13.08. na tvrđavi Kastel. Pratićemo situaciju i nadamo se da ćemo se sa banjalučkom publikom družiti u skorije vrijeme i onda kada se steknu povoljniji epidemiološki uslovi koji ne nose rizik od širenja zaraze prilikom okupljanja naših fanova", poručili su organizatori ljetne turneje koncerata najpopularnijeg reperskog dvojca Džala Brata i Buba Korelija.

Svi oni koji su već kupili ulaznice za banjalučki koncert Džala Brata i Bube Korelija, mogu od danas, uz priloženu ulaznicu, izvršiti povrat novca na prodajnim mjestima: Trg Krajine, Pub 6 i putem prodajnog servisa kupikartu.ba.  

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм