Ministarstvo porodice, omladine i sporta

Omogućiti lakšu i direktniju komunikaciju: Predstavljen projekat "Otvorena vrata"

16:00, 25.03.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Danas je predstavljen projekat pod nazivom "Otvorena vrata" čiji je cilj da omogući lakšu i direktniju komunikaciju građana i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Ovaj projekat namijenjen je svim građanima koji svojim konkretnim idejama, prijedlozima, sugestijama, konstruktivnim kritikama mogu da unaprijede rad Ministarstva porodice, omladine sporta.

"Pozivam sve građane koji su zainteresovani za ovaj vid saradnje da nam pišu putem otvorene mejl adrese [email protected] i pošalju prijedlog teme za razgovor sa kratkim obrazloženjem, a predstavnici Ministarstva će načiniti listu građana, ali i organizacija sa kojima će biti obavljeni razgovori", rekla je ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović.

Thumbnail

Na sajtu Ministarstva porodice, omladine sporta nalazi se baner koji je već aktivan i putem kojeg građani mogu dobiti osnovne informacije o načinu komunikacije sa Ministarstvom.

Razgovori će biti obavljani svake posljednje srijede u mjesecu a prvi razgovori će biti obavljeni u aprilu, a za  sagovornike će biti birani građani koji predlože teme od koristi za širu društvenu zajednicu.