Olimpijska ljepotica

Održana "Trka poznatih ljubitelja Jahorine"

  • 02.03.2019. 19:49

Baš kao 1984. Jure Franko i Bojan Križaj zajedno na stazama. Podrška, baš kao i 80-tih stizala je od gledalaca koji su sa pažnjom i navijačkim žarom došli da podrže sve poznate ljubitelje Jahorine.

"Zaista je lijpo skijati se po stazi i posmatrati Bojana u njegovoj elegantnoj formi, kao i uvijek", istakao je Jure Franko, jugoslovenski olimpijac.

"Došli smo ovamo da pravimo promociju skijanju, Jahorini, prelijepom ski sportu, i naša je misija dosta, mislim, uspješna", istakao je Bojan Križaj, jugoslovenski olimpijac. 

Paljanska olimijska skijašica Žana Novaković, stala je rame uz rame sa istorijskim legendama. Kaže, da se raduje svaki put kada je takmičenje u pitanju, pa makar ono bilo i revijalno.

"Jako sam srećna da imam priliku da danas revijalno vozim, da se još jednom prisjetim tih takmičarskih dana", istakla je Žana Novakovi, bivša olimpijska skijašica. 

Poznate ličnosti stigle su i iz Srbije. Pjevačica Ana Stanić drugi put se odazvala na Trku poznatih, a Milan Kalinić kaže da će svaki naredni.

"Čarobno, to sam prvi put doživjela prošle godine, kada su me zvali, zaista sjajno i nikad ne bih propustila ovo", istakla je Ana Stanić, pjevačica.

"Ja sam prvi put na Jahorini, iznenadio sam se prijatno, nema u Evropi gdje nisam skijao, čak i u Kanadi, široke, duge staze, nisam očekivao", naglasio je Milan Kalinić, glumac. 

IT kompanija Prointer stala je i ove godine iza Trka poznatih ljubitelja Jahorine. Kažu, da dobre projekte vrijedi podržati.

"Trudimo se biti u cijeloj Republici Srpskoj, ne samo u Banjaluci, na Jahorini smo i ljeti i zimi, bili smo na čelendz rejsu, prošlog ljeta, evo sada na ovoj odličnoj trci, vrijedi uložiti u naše turističke potencijale, vrijedi podržati svaki dobar projekat, a Prointer to prepoznaje", istakao je Vlatko Vukotić, Prointer ITSS. 

Leksinton bend zabavljao se svojim hitovima sve prisutne, a Nele Karajlić poslije svog spusta imao je samo jednu poruku.

"Kako je bilo spuštati se, da li su pive bile hladne? Hajmo na pivo sada sviiii ..."

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.