U klubu "Kasina"

Održana promocija OC Jahorina u Beogradu

  • 16.11.2018. 19:43

U Beogradskom klubu "Kasina" tražilo se mjesto više. Uz prisusto velikog broja zvanica i dobru atmosferu, predstavljeni su dosadašnji rekordno dobri rezultati Olimpijske ljepotice Jahorine, ali i najavljene nove aktivnosti koje će joj vratiti stari sjaj.

Sve prisutne pozdravio je i novoizabrani srpski član Predsjedništva, Milorad Dodik. Preko hiljadu gostiju dnevno, dokaz je da je Jahorina živa, da se razvija, i da je mjesto gdje uvijek rado dolaze turisti. 

"Ove godine neće biti možda zime, ali će biti sigurno snijega. Tako da svi koji tamo dođu moći će da uživaju u sportu. Ja želim da vas pozdravim, da vam se zahvalim, živi i zdravi bili", istakao je Milorad Dodik, predsjednik RS. 

"Uradili smo novi sistem za osnežavanje, najbolji na svijetu i sada garantujemo 120 dana skijanja i ono što je važno da skijaši znaju da Jahorina više nikada neće imati problem sa snijegom. Mislim da je preko hiljadu ljudi došlo. Počnimo od predsjednika RS koji nam uvijek daje podršku i koji je stao uz nas kada je bilo najteže i koji nam je pružio i šansu da pokažemo šta znamo. Zatim ministri iz Vlade RS, Srbije, gospodina Trivana, Vulina. Došli su gradonačelnici, predstavnici opština, direktori preduzeća, poznate ličnosti", istakao je Dejan Ljevnaić, direktor OC "Jahorina". 

Da je Jahorina otišla korak dalje od ostalih i postigla zavidne rezultate, dokaz je i ugovor koji je potpisan sa slovenačkim kolegama, kojim je dogovoreno da ski-pas sa Jahorine važi u svih devet ski-centara u Sloveniji, što je takođe veliko priznanje. Izgrađeno je i novih pet staza, a prvi put ove godine otvara se staza "Olimpijski spust" nakon 28 godina, dok je za sve posjetioce osigurano i hiljadu novih parking mjesta.

"Došli smo da prezentujemo rezultate koji su prošle godine bili rekordni, prvi smo otvorili sezonu, poslednji zatvorili, imali dobar rezultat što se tiče i prihoda i broja skijaša. Mogu da kažem milion maraka prihoda više nego prethodne dve sezone zajedno. Imaćemo tu čast da opet radimo olimpijadu za mlade ove godine, Exit festival na Jahorini", istakao je Dejan Ljevnaić, direktor OC "Jahorina".

Olimpijski centar "Jahorina" ove zime obogatiće i zabavni program koji će upotpuniti predstojeću zimsku sezonu koja će biti otvorena 13. decembra, kada će goste zabavljati Crvena jabuka. Otvaranje sistema za osnježavanje predviđeno je za 1. decembar kada će posjetioci moći da uživaju u glasu Cece Raznatović, a najavljen je i prednovogodišnji koncert Lepe Brene.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином