Trka okupila regionalne vozače

Održana auto-trka u Trebinju

  • 28.09.2019. 19:42

Najbolji i najbrži vozači iz cijelog regiona danas su se sjatili u Trebinje. Trebinjskom obilaznicom stisnuli su gas i prolijetali kao munje. Bilo je i policije ali ramer nisu nosili jer je ordžana  auto-slalom trka. Vozači prespremni, taktiku ne otkrivaju.

"Jako je bitna ta neka ta spretnost  i vozačka vrlina, i naravno da imaš obar auto bez dobrog auta nema načina za dobar rezultat. Ima li neka taktika? Ne bih ovom prilikom, ostavićemo to negdje uz kafu", kaže Vućko Bašić iz Trebinja.

"Imam 15 godina krenuo sam da se bavim prvo kartingom sa 6 godina, vozim već 9 goina i sada sam krenuo auto trkama", kaže Stefan Milinić, iz Trebinja.

"Nije ovo Formula ali slično je, kao neki prototip automobil je Fićo sa motorom od moticikla Suzuki", kaže Mario Barović iz Dubrovnika.

Prikočili su kada su ugledali trebinjsku frizerku Daliborku Vučurević, stala im je na crtu. Daliborka tvrdi na nema pravila neke žene voze bolje od muškaraca.

"Inače sam po temperamentu takva da ne volim nikog ispred sebe  i volim kaa je zatvoren put a provozam a ja viim kako to izgleda.  Volite li da stisnete gas? Naravno!", kaže Daliborka Vučinić iz Trebinja.

Ova trebinjska trka međunarodnog je tipa. Organizatori su  Auto-moto karting klub„Leotar“, Auto-moto savez Republike Srpske i Sportski auto-moto savez.

"Malo je staza zahtjevna ali su zaovoljni. Asfalt je dobar drži, kažu a je sve OK", kaže Maksim Milinić, organizator trke.

Staza je bila duga 1400 metara. Njom se provozalo oko 60 učesnika . U disciplini auto-slalom bilo je devet klasa u tri grupe. 

Buka auspuha i škripa kočnica odzvanjali su danas najjužnijim gradom Srpske. Veliki je broj i Trebinjaca koji su došli da vide ove vratolomije.

Тагови:
  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије