Teslić

Odlične reakcije domaćih gostiju na turističku ponudu Banje Vrućica

  • 09.07.2020. 18:28

Banje su idealan izbor za godišnji odmor, poručuju iz Banje Vrućica u koju svakodnevno stižu gosti iz Republike Srpske. Zadovoljni su i jedni i drugi. 

"Prekrasno, puno staza ima, sve su uređenje, vazduh je prelijep i ne treba dalje da se ide odavde", kaže Želimira Vojinović iz Banjaluke. 

"Ipak, domaće je bolje. Ovdje ima sadržaj, ima šetnje, ko hoće pravi odmor neka dođe ovdje", kaže Mile Radovanović iz Ugljevika.

"Provedem najljepše trenutke u svom životu u ovoj ljepoti, gdje god pogledate zelenilo, šetališta, ima se šta vidjeti. Rekla bih svima da u našoj državi traže mjesto za rekreaciju, boravak", kaže Mirjana Lazić iz Banjaluke.

Dok jedni uživaju u šetnji, drugi su se odlučili za bazen. Kažu, otvoreni i zatvoreni banjski bazeni ove godine su zamjena za more. 

Goste u banju mami i bogata velnes ponuda. U tom zdravstveno turističkom centru potrudili su se da u ljetnim mjesecima turistima pripreme raznovrsne aranžmane, prihvatljive za svačiji džep. 

"Kreirali smo posebnu ponudu za aranžmane koje mogu da koriste svi građani RS, i mogu da koriste turistički vaučer. Iz ponude izdvajamo trodnevne, četvorodnevne i petodnevne aranžmane", kaže Aleksandar Radošević, izvršni direktor ZTC "Banja Vrućica", Teslić.

"Banja Vrućica", između ostalog, raspolaže i sa 75 hektara zemlje i kilometarskim stazama uređenim za šetnju i biciklizam.