Banjaluka

Od nastupa Nika Vujičića donirane 10.872 KM

  • 25.12.2019. 12:46

Banjalučkom Centru "Zaštiti me" donirane su 10.872 KM prikupljene od prodaje ulaznica za nastup motivacionog govornika Nika Vujičića u Banjaluci, a ova sredstva biće iskorištena za nabavku novih dušeka i kreveta u internatu za djecu sa intelektualnim poteškoćama iz cijele Republike Srpske.

Sredstva su uručili predstavnici Edukativnog kulturnog centra IHTUS Ljiljana Baniček i Siniša Stojković, koji su jedni od organizatora događaja, saopšteno je iz marketing agencije MANIA.

"Imali smo tu čast da uručimo donaciju Centru "Zaštiti me" i vjerujemo da će iznos od 10.872 KM koji smo prikupili mnogo značiti svim korisnicima", istakli su predstavnici IHTUS-a.

Zorica Kuzmanović Vasilić, direktor Centra "Zaštiti me", koji je vaspitno-obrazovna ustanova za djecu sa poteškoćama u razvoju i okuplja mlade širom Republike Srpske, izrazila je veliku zahvalnost što je prepoznat rad ove ustanove, ističući da je ova donacija došla u pravom trenutku.

Ona je zahvalila Vujičiću što je odlučio da nastupi u Banjaluci.

"Posebnu zahvalnost u ime naše ustanove uputili bismo i udruženju IHTUS, koje već unazad 20 godina podržava naš rad kao prijatelj i donator", rekla je Vasilićeva.

Јedan od svjetski najpoznatijih motivacionih govornika Nik Vujičić nastupio je u Banjaluci 27. oktobra u punoj Sportskoj dvorani "Borik".

Rođen je bez ruku i nogu, ali to ga nije spriječilo da uradi mnoge stvari, koje su se za njega činile nemogućim. Danas daje nadu milionima ljudi održavajući motivacione govore širom svijeta.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.