Auto-moto savez Republike Srpske

Obustava saobraćaja na magistrali kroz Bileću

  • 04.11.2018. 08:13

Na magistralnom putu kroz Bileću danas će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog održavanja manifestacije "Bilećki polumaratan", a vozila će biti preusmjerena na alternativne putne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava saobraćaja biće na snazi danas u periodu od 10.30 do 13.30 časova. 

Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, magle ima na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova, kao i na planinskim prevojima, a vozačima se savjetuje da budu oprezni i zbog mogućih sitnijih odrona. 

Zbog izgradnje naplatne stanice "Čatrnja" na auto-putu Gradiška-Banjaluka do kraja godine izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja. 

Režim saobraćaja izmijenjen je zbog radova i na dionicama magistralnih puteva Banjaluka (Rebrovac)-Čelinac, Čelinac-Kotor Varoš, Krupa na Vrbasu-Bočac, te kroz ulice 27. marta i Srpske vojske u Bijeljini. 

U toku su radovi na sanaciji mosta preko rijeke Moštanice, zbog čega je potpuno obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Moštanica-Kozarska Dubica. Vozila se za vrijeme obustave preusmjeravaju na obilazni put u neposrednoj blizini. 

Zbog sanacije klizišta usporeno se saobraća na dionici magistralnog puta M-18 Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, te na regionalnim putnim pravcima Mitrovići-Prisika, Bratunac tri-Drinjača, Karanovac-Kneževo u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare /Mačkovac/-Čelić, dok je na putu Lopare-Priboj obustavljen za teretna vozila i autobuse i preusmjeren na alternativne pravce. 

Zabrane saobraćaja i dalje su na snazi na regionalnom putu Teslić-Podjezera (granica Republike Srpske i FBiH) u mjestu Žeželja za vozila ukupne mase veće od pet tona, te na lokalnom putu prema manastiru na Ozrenu za vozila čija ukupna masa prelazi tri i po tone. 

Na području FBiH danas se izvode sanacioni radovi na regionalnom putu Srebrenik-Bukva zbog čega će do 17.00 časova saobraćaj biti obustavljen. Za vrijeme obustave vozila će biti preusmjeravana na putni pravac Srebrenik-Donja Orahovica-Gračanica. 

Sanacioni radovi izvode se i na dionicama auto-puta Sarajevo sjever-Sarajevo zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, kao i na magistralnim putevima Domanovići-Stolac, Jajce-Mrkonjić Grad-Ključ, Teslić-Karuše, Donji Vakuf-Travnik, Banjaluka-Jajce i Olovo-Kladanj. 

Zbog sanacije mosta na ulazu u Bugojno na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno saobraćaj teretnih vozila obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini. 
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.