Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje

Objavljena vremenska prognoza do kraja septembra

  • Извор: Агенције
  • 25.09.2021. 18:33

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH u danima koji su pred nama očekuje se pretežno oblačno vrijeme sa maksimalnim dnevnim temperaturama do 28 stepeni Celzijusovih, navedeno je na sajtu Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine biti sunčano i toplo vrijeme za ovo doba godine, a poslije podne moguće je povećanje oblačnosti i slaba kiša ponegdje.

Ujutro se očekuje vedro i svježe vrijeme, ponegdje oko rijeka i po kotlinama moguća je prolazna magla ili niska oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorloškog zavoda.

Tokom dana biće sunčano, a kasnije poslije podne i uveče postoji mogućnost za povećanje oblačnosti, uz slabiju kišu.

Jutarnja temperatura vazduha od 10 do 16, na planinama od šest, a najniža dnevna od 21 do 27, na jugu i sjeveru do 31 stepen Celzijusov.

Duvaće slab do umjeren jugozapadni i zapadni vjetar.

U ponedjeljak, 27. septembra, preovladavaće umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima u sjevernim dijelovima se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 30 °C.

U utorak, 28. septembra, u sjevernim dijelovima biće pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini prije podne sunčano, a poslije podne umjeren porast naoblake praćen lokalnim pljuskovima. Prema kraju dana prestanak padavina. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 16 do 22, na jugu od 24 do 29 °C.

U srijedu, 29. septembra, na sjeveru se očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. U sjevernim, istočnim i sjeveroistočnim područijima očekuju se lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 12 do 18, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 °C.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.