Svakim radnim danom od 18:15

Novi kviz na programu Alternativne televizije

  • 09.12.2018. 19:42

U noviom kvizu Alternativne televizije "Ogledalo", naši gledaoci moći će da uživaju od ponedjeljka. Novi format emisije je osvježenje u programskom sadržaju ATV-a, ali i na domaćem medijskom tržištu.

Riječ je o telefonskom kvizu u kojem se pozivi ne tarifiraju, a učesnici mogu biti svi koji žele da preispitaju svoje znanje, ali i da za to osvoje novac. Kroz kviz će vas voditi  voditeljke Dragana Dedić i Marijana Rađević.

"Pravila su vrlo jednostavna, kviz se sastoji od 20 polja, svako od polja krije po jedno pitanje, a svako od tih pitanja određenu novčanu vrijednost. Po uključenju u igru takmičar bira neko od određenih polja, ima 10 sekundi da odgovori na pitanje, ukoliko tačno odgovori osvoja iznos koje polje krije i stiče pravo da otkrije šta se krije u našoj finalnoj slici na ogledalu", Marijana Rađević, zamjenik urednika i voditelj kviza. 

Pozivom na broj 051/348-232 ostvarujete pravo na učešće u kvizu. Možete se prijaviti svakog dana i tako postajete potencijalni takmičar, a operateri će vam javiti o terminu učešća. Za sve koji imaju znanja, a skloni su tremi koju uključena kamera dodatno pospješuje, telefonski kviz je najbolji način da se spoji i lijepo i korisno. 

"Kviz "Ogledalo" je interaktivni porodični telefonski kviz. Telefonski upravo iz razloga da se prilagodimo svim gledaocima širom Republike Srpske, da svi mogu da učestvuju, a sigurna sam da će biti veliki broj s obzirom na dosadašnji broj prijava. Važno je naglasiti da se takmičari ne prijavljuju za vrijeme emitovanja kviza nego ranije, dakle već sada i sutra imaju priliku da se prijave za naš kviz, prije 18:15 minuta, a mi ćemo ih obavijestiti koji dan su potencijalni takmičari", istakla je Dragana Dedić, voditelj kviza. 
 
Za koncepciju će se brinuti glavni urednik kviza Igor Požagaj. Takmičenje je namijenjeno svim generacijama, a pitanja su iz opšte kulture. Pozivi se ne tarifiraju, a novčanu nagradu donosi svaki tačan odgovor. Budite uz kviz "Ogledalo", svakim radnim danom od 18:15 časova. 

Тагови: