Nova ATV lica

NOVA LICA za novu sliku budućnosti 

  • 30.12.2020.10:05

U Novu 2021. godinu ATV ulazi sigurno, odlučno i ponosno na sve urađeno do sada, s jasnom vizijom budućnosti. Narednih sedmica i mjeseci predstavićemo vam brojne novitete koje u našoj medijskoj kući uvodimo kroz programske inovacije, iskorake u tehničkom i produkcijskom aspektu i unapređivanje kvaliteta svih procesa rada, s ciljem dodatnog jačanja našeg brenda. Predstavićemo i vama - našim gledaocima, novo lice vašeg i našeg ATV-a koje ćete, sasvim sigurno, dugo pamtiti.

Baš zato - ako želiš da postaneš dio moderne i popularne televizije, ako želiš postati dio najatraktivnije TV stanice u regionu i ako baš voliš televizijske programe najboljih domaćih i stranih TV stanica, a imaš smisla za novinarstvo, prijavi se i postani naše novo lice. 

Pripremite nam fotografiju lica u krupnom ili srednje – krupnom planu, fotografiju cijele figure i CV sa kratkom napomenom o vašoj biografiji i sve to pošaljite na [email protected] do 31. januara 2021. godine.

Naša medijska kuća prepoznaje talenat, kvalitet i dobre ideje pa će tako i u budućnosti biti mjesto gdje će mladi ljudi, uz iskustvo i znanje starijih kolega, dobiti priliku da ostvare svoje snove.

Prijavi se, budi novo lice naše TV budućnosti. Čekamo baš tebe. 

Tagovi: