Nikola Špirić posjetio Bunareve i Sitnicu

  • 22.10.2020. 19:41

Nakon što je izgrađen kilometar asfaltnog puta, mještani Gornjeg Sokolova na Manjači su konačno spojeni sa magistralnim putem Čađavica - Banja Luka. Dionica puta Bunarevi - Gornje Sokolovo, vrijedan je oko 150.000 maraka, a danas ga je obišao i predsjedavajući Doma naroda bh. parlamenta, Nikola Špirić. Mještani kažu - ovo je za nas od životnog značaja.

Prioritet opštinskog rukovodstva je zadržavanje stanovništva koje se uglavnom bavi poljoprivredom. Rješavali smo vodosnabdevanje na platou Manjače, a sada smo prešli na putnu infrastrukturu, objašnjava Nebojša Karać, načelnik Ribnika.

Ribnik je jedna od rijetkih opština koja ima jasnu strategiju očuvanja stanovništva na svom prostoru, ocijenio je Nikola Špirić. Načelnik zajedno sa svojom ekipom posvećuje veliku pažnju rubnim djelovima, poručio je prvi čovjek Doma naroda.

Nakon Bunareva, stiglo se i do Sitnice - takođe na Manjači. Tamo je uz magistralni put izgrađen trotoar. Mještani poručuju - puno nam znači, naročito zbog đaka koji idu u obližnju školu.

Iz budžeta opštine Ribnik, za investiciju ispred Doma zdravlja, pošte i škole u Sitnici izdvojeno je 150 hiljada maraka.   
 

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм