Mlađan Dragosavljević

Nevrijeme pričinilo veliku štetu, situacija i dalje kritična

  • 08.07.2019. 12:36

Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević rekao je da je situacija na području ove lokalne zajednice i dalje kritična jer je nevrijeme pričinilo veliku štetu na građevinskim objektima, domaćinstvima i javnim ustanovama, kao što su škole i Dom zdravlja.

On je naveo da je i dalje na snazi vanredna situacija u opštini Srbac i da se radi na saniranju nedostataka kada je riječ o snabdijevanju opštine strujom i vodom. 

"Imamo problema sa snabdijevanjem opštine, građanstva i preduzeća vodom i električnom energijom. U međuvremenu, ekipe su na terenu i angažovan je svako u svom domenu djelovanja", rekao je Dragosavljević Srni. 

On očekuje skoru normalizaciju vodosnabdijevanja u Srpcu i okolnom dijelu, a do kraja dana i na području cijele opštine. 

Kada je riječ o elektromreži, Dragosavljević navodi da su radnici "Elektrodistribucije" Srbac na terenu, pojačani su ekipama iz drugih organizacionih jedinica "Elektrokrajine" i rade punim kapacitetom. 

"Još nemamo pravu procjenu kada će biti normalizovano snabdijevanje električnom energijom", naglasio je Dragosavljević, ali je izrazio nadu da bi privredni kapaciteti i javne ustanove ponovo mogle normalno da funkcionišu do kraja dana. 

Prema riječima Dragosavljevića, sinoćnje nevrijeme pričinilo je ogromnu štetu i nezahvalno je davati procjene u vezi sa iznosom. 

"Slijede sve procedure u ovakvim situacijama koje su neminovne i koje su predviđene zakonskom regulativom", naglasio je Dragosavljević.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?