Koštao 180 hiljada maraka

Nevesinje dobilo prvi kružni tok

  • 07.09.2018. 19:42

Nevesinje je dobilo prvi kružni tok. Radove su izvodili i sve finasirali Putevi Republike Srpske. Moderan kružni tok koštao je 180 hiljada maraka. Prvi čovjek Nevesinja zadovoljan i zahvalan.

"Danas smo na završenom kružnom toku koji će sigurno imati svoju ulogu i što se tiče bezbjednosti saobraćaja i što se tiče prohodnosti saobraćaja i naravno u estetskom smislu za naš grad, potpuno drugi doživljaj ce biti pri ulasku u Nevesinje iz Mostara", istakao je Milenko Avdalović, načelnik Nevesinja.

Svaki kružni tok koji je do sada napravljen u Republici Srpskoj urađen je na zahtjev lokalnih zajednica, kaže direktor Puteva Srpske. Nenad Nešić obećava i nova ulaganja u ovu hercegovačku opštinu.

"Krenućemo u rekonstrukciju odnosno rehabilitaciju i ulice Miloša Obilića. Pored toga danas me načelnik upoznao da imaju potrebu za još jednim kružnim tokom koji se nalazi isto tako na regionalnom putu i ja kao direktor "Puteva RS" obećavam da ćemo ratiti i taj kružni tok", istakao je Nešić.

Ako vrijeme dozvoli, sve će biti završeno do kraja godine tvrdi Nešić. Sljedeća godina rezervisana je za veće investicije i rješavanje gorućih problema. Konačno, biće rekonstruisan put od Nevesinja prema Mostaru. 

Još se razmišlja da li će se graditi tunel ili će se opet ići preko postojećeg prevoja Grebak. Preduzeće Putevi RS u ovoj godini uredili su i nekoliko nevesinjskih ulica. Nedavno je u saobraćaj pušten i most u Zovom Dolu na putu prema Bileći i Berkovićima.   

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)