Poznati putnici za Rusiju

"NESTRO te vodi na mundijal"

  • 15.06.2018. 15:32

NESTRO na spektakl godine, svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji vodi: Gorana Milojevića iz Banja Luke, Nebojšu Matičića iz Zvornika i Dušana Lajića iz Lamovite.

Ovo su najsretniji dobitnici nagradne igre "NESTRO te vodi na mundijal" kojima je poklon vaučere, danas na NESTRO benzinskoj stanici, uručio Andrej Ivankov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove NESTRO PETROL-a.

Milojević, Matičić i Lajić osvojili su poklon aranžman koji obuhvata, navijačko mjesto na stadionu, kartu za let avionom do Moskve kao i obezbjeđen smještaj (pet noćenja) u Moskvi.
 
"Zadovoljan, srećan, nagrada je super, idem u Moskvu navijati i uživati", rekao je dobitnik Nebojša Matičić iz Zvornika i dodao da redovno sipa na NESTRO benzinskim stanicama i da će tako biti i ubuduće.

Dobitnicima glavnih i sedmičnih nagrada kao i svima koji su učestvovali u nagradnoj igri zahvalio je Andrej Ivankov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove NESTRO PETROL-a i istakao: 

"NESTRO nagradne igre, postale su prepoznatljivi dio naše komunikacije sa potrošačima, kao i niz drugih aktivnosti od kojih su se interesantnim pokazale akcijske cijene proizvoda iz dopunskog asortimana. Ova stalna interakcija sa kupcima daje nam bolji uvid u njihove potrebe i želje, što onda čini našu bazu na osnovu koje u kontinuitetu unaprijeđujemo svoje usluge".

U naredom periodu, kako je najavio Ivankov, NESTRO planira realizaciju brojnih aktivnosti, sa namjerom da se kupcima zahvali na povjerenju. 

"Prepoznatljivi smo po kvalitetu proizvoda, a želimo da nas kupci prepoznaju i po najkvalitetnijoj usluzi - zato nudimo pogodnosti i nagrađujemo naše kupce", rekao je Andrej Ivankov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove NESTRO PETROL-a.

Tokom nagradne igre "NESTRO te vodi na mundijal" podjeljeno je 90 sedmičnih nagrada, a ovaj nagradni fond činile su fudbalske lopte i brendirani duksevi.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada obavljeno je u NESTRO PETROL-u a.d. Banja Luka, a imena najsrećnijih učesnika u nagradnoj igri dobijena su slučajnim kompjuterskim odabirom u prisustvu petočlane komisije.
 

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм