Nešić u "velikom stilu": Skupa jakna i preskupo auto

  • 03.12.2020. 21:39

Nenad Nešić ove sedmice je izgubio kompas u svakom pogledu. Stranka mu se dodatno pocijepala, ostao je bez još dva poslanika u Narodnoj skupštini, a uspio je da zarati i sa PDP-om, tačnije sa njihovom perjanicom Jelenom Trivić, zbog čega je Nešić upozorenje dobio i od Branislava Borenovića.

Zato je Nešić na sjednicu Predsjedništva DNS-a prije dva dana, na kojoj je potvrđen sunovrat stranke, došao u velikom stilu. Novinarima je za oko zapao skupocijeni mercedes iz kojeg je izašao, a onda i to što je bio poprilično neformalno obučen. Dovoljno da se na društvenim mrežama brzo otkrije da samo jakna koju je nosio košta 4.000 maraka ili više od deset prosječnih penzija u Srpskoj.

Mercedes GLE Coupe kojim je došao na stranačku sjednicu košta bar 535 prosječnih penzija.

Naime, isti auto na OLX portalu, na kojem se objavljuju oglasi o kupoprodaji, prodaje se za nevjerovatnih 210.000 maraka. Oglas je ostavio ovlašteni zastupnik za prodaju i servisiranje Mercedes-Benz vozila iz Sarajeva.

Doduše, Nešić će vjerovatno reći da auto nije njegov već njegovog 40-ogodišnjeg brata, tačnije bratove firme "N Trade" iz Istočne Ilidže. I to je tačno, kao i da je osnivač tog trgovačkog preduzeća ove godine iskeširao više od 2.000.000 maraka za podizanje osnovnog kapitala firme. Samo prošlu godinu je završio sa skoro pola miliona maraka prijavljene dobiti i 23 prijavljena radnika.

Brat Predrag postao je poznat po snimku na kojem tokom jedne proslave šutira veću količinu novca zbog čega je policija svojevremeno podnijela sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

 (bl-portal)

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)