Drago Bundalo

Nema potvrde o zatvaranju GP Kostajnica 1. januara

  • 29.12.2018. 14:19

Načelnik opštine Kostajnica Drago Bundalo rekao je da nema zvaničnu informaciju da će 1. januara biti zatvoren granični prelaz sa Hrvatskom u Kostajnici.

"Takva informacija je objavljena na društvenim mrežama, ali hrvatski zvaničnici sa kojima sam često u kontaktu, a koji bi to trebalo da znaju, nemaju tu informaciju", rekao je Bundalo.

On je dodao da će granični prelaz u Kostajnici "u određenom trenutku" biti zatvoren, kao što je to slučaj i u Novom Gradu, kako bi se prilagodio evropskim standardima, ali da za sada o tome nema zvanične potvrde.

Prema njegovim riječima, prekogranična trgovina značajno doprinosi poslovanju trgovinskih i ugostiteljskih preduzetnika u Kostajnici.

"Uz jaku privredu koju imamo, imamo i značajnu trgovinu i ugostiteljstvo, prvenstveno zbog granice i kupaca i korisnika usluga iz Hrvatske koji dolaze uglavnom iz Sisačko-moslavačke županije, ali i šire, pa čak i iz Zagreba. Možemo slobodno reći da naši trgovinski i ugostiteljski objekti žive od tih kupaca", kaže Bundalo.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм