Narednih dana sunčano i toplo

  • 03.04.2020. 09:17

U Republici Srpskoj će za vikend biti pretežno sunčano i toplije vrijeme uz promjenjivu oblačnost sa najvišom dnevnom temperaturom vazduha do 18 stepeni Celzijusovih, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Јutro će sutra biti vedro i sunčano, sa maglom ili niskom oblačnošću na krajnjem istoku, a slab mraz moguć je samo na planinama, dok će tokom dana biti sunčano i toplo.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest stepeni, na planinama od minus tri, a najviša dnevna od 12 do 17, na planinama od sedam stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 5. aprila, jutro će biti vedro i sunčano na zapadu, a na istoku i jugu sa malom do umjerenom oblačnošću i slabim mrazom samo na planinama.

Tokom dana biće promjenljivo oblačno i toplije na sjeveru, a na istoku i jugu sa malo nižom temperaturom vazduha.

Јutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na planinama od minus dva, a najviša dnevna od 11 do 16 stepeni, na sjeveru lokalno do 18 stepeni, na planinama od šest stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 6. aprila, jutro će biti vedro i sunčano, uz slab mraz samo na planinama, a tokom dana sunčano i toplije, uz prolaznu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do sedam, na planinama od minus dva, a najviša dnevna od 11 do 16 stepeni, na sjeveru i jugu do 18 stepeni, a na planinama od sedam stepeni Celzijusovih.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)