Doboj

Nakon tri godine proslava Nove godine na otvorenom

  • 01.01.2019. 19:39

Vatromet u ponoć, kuvano vino, pivo iz lokalnih pivnica i muzika sa bine u centru grada. Dobojlije su nakon tri godine pauze ponovo slavile na otvorenom. 

Atmosferu nije pokvarila ni kiša koja je povremeno padala. 

Trud nije bio uzaludan kažu organizatori. Odzivom su i više nego zadovoljni. 

"Hvala Dobojlijama hvala svima koji su se odazvali obećavam sjajan doček i za Pravoslavnu NG", kaže Adrijana Ristić, direktorka Turističke organizacije Doboja. 

Uz želje za zdravlje i sreću u Novoj, od predstvnika vlasti stigla su i obećanja. Planova je mnogo, neki kažu , više ne mogu da čekaju. 

"Prioritet svih prioriteta je zaštita Doboja od poplava, nova bolnica, dvorana, infrastruktura, saobraćajnice kružni tokovi nova radna mjesta". rekao je Boris Jerinić, zamjenik gradonačelnika Doboja.

Osim na otvorenom, slavilo se i u restoranima, kafićima,  hotelu. Doboj je i ove godine bio odredište gostima iz okruženja. 

Za razliku od ugostitelja, dežurne službe nisu imale mnogo posla. Nije bilo povreda od pirotehnike, a policija je zabilježila jednu nezgodu sa materijalnom štetom

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.