Odlični uslovi za rad

Najbolji specijalisti stižu u Bolnicu Srbija

  • 06.04.2019. 19:25

Najbolji ljekari gostovaće u Bolnici Srbija u Istočnom Sarajevu, gdje će biti izvršene i najzahtjevnije operacije, poručuju iz te zdravstvene ustanove. Doktor Igor Šešlija, dječiji ortoped, jedan je od najtraženijih stručnjaka na Balkanu. Osim u Beogradu, operisaće i u Istočnom Sarajevu. Samo danas, u Bolnici Srbija, obavio je dvije operacije. 

"Jedan mali dječak iz Foče sa dobroćudnim tumorom kosti podkoljenice, osam godina, i dječak iz Rogatice od 15 godina, koji je imao povredu koljena, pa se morala raditi rekonstrukcija i stabilizacija same čašice i koljena. Trenutno su stigli pacijenti iz Zenice, Travnika i Tuzle, dolaze i iz drugih mesta, rekao je Šešlija. 

Doktor Šešlija kaže da su uslovi u Bolnici Srbija odlični. U Istočno Sarajevo stižu i banjalučki stručnjaci iz oblasti ginekologije, dječije, vaskularne i opšte hirurgije. Poznati ginekolog, profesor doktor Nenad Lučić već je uradio složene operacije u novoj bolnici, koje do sada nisu bile moguće u Kasindolu. U bolnici kažu da su ponosni na dosadašnja postignuća. 

"Juče je profesor Lučić dolazio i obavio tu složenu operaciju. Prošlog mjeseca je takođe imao jednu operaciju i po potrebi dolazi. Osim njega, u bolnicu će dolaziti Milanko Maksić, on je vaskularni hirurg. I još jedan od hirurga koji dolazi u našu bolnicu je profesor Milan Simatović koji radi složene hiruške intervencije," kaže Dalibor Bošković, portparol Bolnice Srbija Istočno Sarajevo

Sa novim imenima i starom, i provjerenom, garniturom priznatih ljekara iz kasindolske bolnice, sigurno će se opravdati očekivanja građana sarajevsko-romanijske regije koji su sa nestrpljenjem čekali izgradnju i otvaranje nove bolnice.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.