Na dionici Drvar - Bosanski Petrovac obustavljen promet za teretna vozila

  • 06.04.2021. 16:50

Zbog sniježnih padavina, vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, u višim predjelima i preko planinskih prevoja upozorava se na ugažen snijeg na kolovozu, posebno na dionicama Кneževo –Кotor Varoš, i Galmoč-Mlinište.

Zbog učestalih odrona kamenja i zemlje u usjecima i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na oprezniju i sporiju vožnju, posebno na putnom pravcu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje, gdje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila potpuno obustavljen. Na putevima na kojima se izvode radovi, obavezno je poštovanje privremene saobraćajne signalizacije – saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj je zbog klizišta odvija jednom saobraćanom takom naizmjenično na regionalnom putu Mrakovica-Gradiška, dionica Mrakovica-Podgradci, i na dionici Кozarac-Mrakovica zbog odrona saobraćaj se takođe odvija naizmjenično, jednom trakom.

Zbog novih sniježnih padavina trenutno je obustavljen saobraćaj za teretna vozila na dionici Drvar-Bosanski Petrovac, dok putnička vozila saobraćaju otežano.

Ugaženog snijega na kolovozu ima u ostalim višim predjelima a izdvajamo putne pravce: Izačić-Bihać-Bosanski Petrovac, Bugojno-Кupres-Šuica. Na svim dionicama savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uslovima i stanju na putevima, navode iz Auto – moto saveza RS.

 

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?