Pale

Moto-mrazevi djeci podijelili paketiće

  • 20.12.2018. 16:45

Na Palama je danas dvadesetak moto-mrazeva iz Moto-kluba "Pale" podijelilo 150 paketića mališanima iz ove opštine - djeci iz Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce", djeci iz socijalno ugroženih porodica, te djeci iz obdaništa "Cvrčak".

Predsjednik Moto-kluba "Pale" Dejan Simanić izjavio je novinarima da je ovo akcija koju bajkeri sa Pala organizuju već četiri godine. 

"Ukupno smo podijelili 150 paketića - 40 paketića za djecu iz Udruženja `Sunce`, 50 za djecu iz socijalno ugroženih porodica, nekoliko paketića smo odnijeli u osnovnu školu `Pale` jer im je u toku akcija `Jedan slatkiš za jedan osmijeh`. Ostale paketiće smo dijelili djeci koja su se našla na ulicama Pala", naveo je Simanić. 

Simanić je dodao su im neki drugari pomogli u kupovini, ali su uglavnom izdvojili vlastita sredstva, te najavio da će oko Nove godine članovi ovog moto-kluba učestvovati u dobrovoljnoj akciji davanja krvi koju organizuje Crveni krst. 

Predsjednik Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" Milenko Vujinović naveo je da je već postala tradicija da motoristi sa Pala doniraju djeci paketiće, te da je to divan gest kojim mališanima uljepšavaju novogodišnje praznike. 

Direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Tošić rekao je da su podržali ovu akciju i naglasio da će i ubuduće podržavati Moto-klub "Pale", naročito pri organizaciji zimske moto-žurke na Jahorini, jer na taj način, osim što okupljaju motoriste iz regiona, promovišu i planinu. 

Moto-klub "Pale" trenutno broji 20 članova, a ciljevi kojima bajkeri teže su promocija i unapređenje motociklizma kao sporta, promocija bezbjednog upravljanja dvotočkašima, privlačenje novih članova, zajednička putovanja, druženje, humanitarni rad, odlasci na moto-skupove, ali i organizacija vlastitog skupa.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.