GRAS

Moguća obustava saobraćaja zbog napada na vozače

  • 25.11.2019. 16:35

Predsjednik sindikata Gradskog saobraćajnog preduzeća u Sarajevu /GRAS/ Amir Muminović najavio je mogućnost kraćih obustava saobraćaja u narednim danima zbog učestalih napada na njihove radnike.

Povod za donošenje ovakve odluke je današnji incident u naselju Dobrinja u kojem je pretučen vozač trolejbusa jer nije dopustio putniku da u vozilo uvede nepropisno opremljenog psa.

Napadnuti vozač je u bolnici na neophodnim pregledima.

Sindikat je najoštrije osudio ovaj napad koji se, kako navode, desio samo zato jer je njihov radni kolega savjesno i pošteno radio svoj posao, prenose federalni mediji.

"Ulazak životinje u vozilo javnog prevoza ima propise kojih se putnik nije pridržavao. Upozorenje vozača na to, rezultiralo je brutalnim napadom", rekao je Muminović.

On je najavio mogućnost da u narednim danima u znak protesta kratko obustave saobraćaj, tražeći od nadležnih da se napadač sankcioniše.

"Ovo se ne dešava prvi put. Svjedoci smo da se naši vozači i kontrolori napadaju samo zato što rade svoj posao. Rezultata od nadležnih institucija nema", zaključio je Muminović.

Pročitajte još:

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.