Vremenska prognoza

Moguć i snijeg: Pretežno oblačno i svježije sa kišom

  • 12.04.2019. 08:21

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno i svježije sa kišom, a u višim planinama moguć je i snijeg.

Ujutro će na sjeveru i zapadu biti oblačno sa umjerenom kišom uz postepeno zahlađenje, u višim planinama moguća je susnježica ili snijeg, dok će suvo biti od centralnih predjela ka jugu i istoku. 

Tokom dana i popodne novo naoblačenje premješta se od juga prema centralnom pojasu i donosi oblačno vrijeme s povremenom kišom, u višim planinama moguć je slab snijeg, dok će na sjeveroistoku padavine postepeno slabiti i prestati. 

Prema večeri u većini predjela padavine će slabiti, osim Krajine gdje će do noći padati povremeno slaba kiša koja će u noći prestati, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjeverozapadni, u Hercegovini promjenljiv, popodne slab sjeveroistočni. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od šest do 12, na jugu i stepen dva viša, na zapadu i u planinama od tri stepena Celzijusova. 

Tremperatura izmjerena jutros u 7.00 časova: Han Pijesak jedan stepen Celzijusov, Čemerno dva, Prijedor, Bihać, Mrkonjić Grad i Sokolac tri, Banjaluka, Novi Grad, Tuzla, Drvar i Ribnik četiri, Sarajevo i Doboj šest, Brčko, Bileća i Bijeljina sedam, Trebinje i Rudo devet, te Mostar 10 stepeni Celzijusovih.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић