Bajkerska čast

Milioner poštenjačinu častio motociklom

  • 22.05.2019. 17:02

Kada je Jasko Šabić, široj javnosti poznat kao milioner iz Bijeljine koji je 2015. u igri „Zagrebi i osvoji“ izgrebao oko pet miliona eura u Italiji, prije dvije godine izgubio torbicu s blizu 100 hiljada eura na susretima motociklista u Brčkom, ni slutio nije da će se javiti pronalazač njegove torbice i da će mu vratiti izgubljeni novac.

Bio je to jedan od bajkera, izvjesni Mitar iz Brezika kod Brčkog, koji se nije mnogo dvoumio kada je pronašao torbicu s novcem. S obzirom na to da su u torbici bili i lični dokumenti, lako je pronašao Jaska Šabića i vratio mu njegov novac i dokumente. Dvije godine kasnije, na susretima bajkera koji su održani ovog vikenda, Jasko se pošteno odužio Mitru.

Kupio mu je nov motocikl i na taj način mu izrazio zahvalnost za ljudski gest od prije dvije godine. 

Njih su dvojica dokaz da u BiH, očigledno, još ima poštenih ljudi koji bez razmišljanja vraćaju ono što njima ne pripada. Jer, kako reče Jasko Šabić: „Džaba ti sve bogatstvo ovog svijeta ako si siromah u srcu.“

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.