Milan organizuje fudbalski kamp u Trebinju

  • 10.05.2021. 09:24

Svjetski fudbalski velikan, ekipa Milana, polovinom avgusta na fudbalskim terenima u "Gradu Sunca" organizovaće petodnevni fudbalski kamp za mlade fudbalere-djecu do 15 godina sa područja ovog dijela Balkanskog poluostrva.

Organizaciju ovog kampa, koji je do sada iznjedrio mnoga fudbalska imena koja igraju značajnu ulogu u svjetskom fudbalu, pomogli su Grad Trebinje, Grad Sunca" a kompletnu logističku podršku obezbjediće Fudbalski klub Leostars koji je službeni partner Milan junior kampa.

„Suvišno je trošiti riječi o jednom svjetskom fudbalskom velikanu kao što je to Milano, ali treba reći da će tokom petodnevnog rada, sa mladim fudbalerima raditi ovlašteni treneri iz Milanovog fudbalskog kampa u Italiji sa besprijekornim rezultatima i stručnošću“, kaže Igor Joksimović, prvi čovjek Leostarsa koji je od strane Milana ovlašten da radi na prijavama učesnika kampa.

Prema njegovim riječima, svi učesnici kampa dobiće originalnu fudbalsku opremu Milana, dvodnevni trening i užinu.

Za učesnike je obezbijeđen animacijsko-edukativni dio između treninga, korištenje bazena u Gradu sunca u pauzi između treninga, biće dodijeljene diplome i nagrade za najbolje pojedince.

„Kao posebna vrijednost izdvajamo sljedeće-po ocjeni italijanskih trenera najbolji pojedinci će imati obezbjeđene dodatne sedmodnevne pripreme, treniranje i testiranje u Milanu“, ističe Joksimović.

Cijena učešća na kampu i treninga iznosi 220 evra, a moguće je platiti u tri rate.

(Izvor: Trebinjelive)

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина