Novi prostor za igru

Mikrofin poklonio dječije igralište Trebinju

  • 01.08.2018. 12:50

Na radost brojnih mališana u okviru Gradskog parka u Trebinju od danas postoji novi prostor za igru i rekreaciju djece.

Novoizgrađeno dječije igralište na prostoru od 300 kvadrata donirala je kompanija Mikrofin u okviru svoje velike donatorske akcije tokom koje su izgrađena moderna igrališta u još 4 grada Bosne iHercegovine.U prisustvu velikog broja djece igralište su svečano otvorili Mirko Ćurić, zamjenik gradonačelnika Trebinja i Nenad Kandić, šef filijale Mikrokreditnog društva „Mikrofin“ u Trebinju.

„Želja nam je bila da djeci stvorimo što bolje uslove kako bi svoje slobodno vrijeme provodili u prirodi, u igri i druženju, razvijajući tako ne samo svoje fizičke sposobnosti, već isto tako maštu i kreativnost. S druge strane, moram naglasiti da Mikrofin više od dvadeset godina vrlo uspješno posluje na području ove opštine i drago mi je što smo upravo na ovaj način imali priliku da se odužimo našim brojnim klijentima i građanima Trebinja”, istakao je Nenad Kandić.

Zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić zahvalio se Mikrofinu na donaciji istakavši da se ovakvim i sličnim donacijama šalje vrlo važna poruka podrške i saradnje privatnog i javnog sektora.

Gradski park smješten je u centru Trebinja, a zbog površine od  oko 28.000 kvadratnih metara smatra se jednim od najvećih parkova na područuju Bosne i Hercegovine. Kompanija Mikrofin je u izgradnju petog po redu dječijeg igrališta uložila 15.000 konvertibilnih maraka, a opremljeno je savremenim rekvizitima koje čine između ostalog tobogan, klackalica, trodijelni tunel, ljuljaške, koš itd.

Od 1997. godine do danas, Mikrofin je plasirao više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za 20 godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte, podržavših donacijama više od 70 škola. 
 

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.