Na putu za Bihać

Migranti Kozarsku Dubicu koriste kao tranzit

  • 04.04.2019. 13:52

 Forum za bezbjednost opštine Kozarska Dubica danas je razmatrao pitanje migranata i konstatovano da stanje nije alarmantno, jer oni ovu opštinu koriste kao tranzit na putu ka Bihaću, odnosno Unsko-sanskom kantonu, rekao je predsjednik Foruma Stojan Krnjaić.

Krnjaić je novinarima rekao da je stanje bezbjednosti na području ove lokalne zajednice na zadovoljavajućem nivou. 

Komandir Policijske stanice u Kozarskoj Dubici Bojan Milanković rekao je da je stanje bezbjednosti održano na nivou iz 2018. godine, a da je u nekim segmentima u protekla tri mjeseca ove godine i poboljšano. 

"Pred kraj 2018. godine imali smo pogoršanje stanja bezbjednosti saobraćaja, s obzirom na to da smo imali tri poginula učesnika u saobraćaju. Određenim aktivnostima koje smo preduzimali i za tri mjeseca ove godine, broj saobraćajnih nezgoda je prepolovljen, tako da je i taj segmanat sada dobar i u opadanju", precizirao je Milanković. 

On je naglasio da su ostali parametri kriminaliteta i dalje u opadanju, a da se u posljednje vrijeme javljaju problemi u vezi situacije sa kretanjem migranata. 

"Imali smo povećan broj migranata evidentiranih na području opštine Kozarska Dubica, a u posljednji 15-ak dana taj broj je smanjen. Očekujemo da će to biti problematika s kojom ćemo se baviti ove godine", zaključio je Milanković. 

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина