Brčko

Mališani dobili 650 novogodišnjih paketića

18:22, 27.12.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Opštinski odbor SNSD-a Brčko podijelio je danas novogodišnje paketiće za 650 najmlađih sugrađana, a priređen je i prigodan program u okviru kojeg je odigrana predstava za djecu.

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Slobodanka Ćurčić istakla je da je važno brinuti o mladima i da je ovo jedan od načina na koji to čini SNSD. 

Ona je dodala da nije bilo teško organizovati ovakav događaj, jer su svi članovi SNSD-a uvijek spremni da pomognu, podsjećajući da Opštinski odbor stranke, Aktiv žena i Mladi socijaldemokrati svake godine učestvuju u ovoj akciji. 

Predsjednik brčanskog SNSD-a Đorđa Kojić rekao je da je SNSD stalno u kontaktu sa građanima i da osluškuje njihove potrebe. 

"Planiramo da krajem januara krenemo u obilazak naših mjesnih odbora. Moramo stalno da obilazimo ljude, da čujemo šta su njihovi zahtjevi i da uradimo koliko možemo, a sigurno se može mnogo toga učiniti zajedno", kaže Kojić. 

On je svim članovima i simpatizerima SNSD-a, kao i građanima Brčko distrikta, čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike.