Pale

Luki Rajiću, ocu dvoje djece potrebna pomoć za transplantaciju bubrega

  • 18.04.2019. 17:40

Paljaninu Luki Rajiću neophodna je hitna transplatacija bubrega. Ljekari iz Srpske preporučili su da se u italijanskom gradu Padovi izvrši transplatacija, ali za nju je potrebno izdvojiti 100 hiljada maraka. 

Kada su to čulu zaposleni u elektrodistribuciji Pale, odmah su krenuli u akciju prikupljanja novca, kako bi njihov kolega Luka Rajić što prije otišao u Italiju. 

“U procesu smo sakupljanja tog novca od početka godine, skupili smo jedan dio sredstava, nekih 70 hiljada, nama je potrebno još 30 hiljada, novca I molimo sve dobre ljude pomognu kako bi smo obezbjedili mogućnost da kolega Luka Rajić ide na transplataciju, odnosmo da mu omogućimo pristojan život“, kaže Miroslav Kremenović, predsjednik sindikalne organizacije Elektrodistribucije Pale. 

Kremenović kaže da je Luka skroman i vrijedan čovjek. Otac je dvoje djece. Na inicjativu zaposlenih u paljanskoj  Elektrodistribuciji koji su i pokrenuli akciju prikupljanja novca, aktiviran je i humanitarni broj 1432.

Za transplataciju bubrega Luki Rajiću neophodno je skupiti 30 hiljada maraka. Građani Istočnog Sarajeva, više puta položili su test humanosti da će tako biti i ovoga puta, niko i ne sumnja.