Premija veća nego ikad

Loto groznica u Republici Srpskoj 

  • 28.12.2018. 19:57

Loto groznica ponovo je zahvatila Republiku Srpsku. Rekordna loto premija od skoro 11 miliona maraka privukla je brojne građane da što prije uplate svoju kombinaciju. Da je baš njihova dobitna, nadaju se i Savka i Rade koji loto igraju već nekoliko godina. Imaju, kažu, dugačak spisak želja, pa se nadaju da će sreća ovaj put biti na njihovoj strani. 

"Joj koliko ja imam želja. Imam dvoje djece, imam unuku bez stana sa dvoje djece. Ma to bi tako otišlo sve da ja... I ja vama želim puno sreće..  Kupite i vi, možda će te i vi dobiti," kaže Savka. 

"Koliko kad bih dobio?--11 miliona. Dao bih u humanitarne svrhe tri miliona..A ovo bih ostalo, imam rodbine, ja sam vojno lice, izbjeglica i podstanar, šta ja znam. Popravio bih status i moje rodbine, prijatelja, unučadi, kćerki.. Ako bi tako bilo. I onda bih našao vas i počastio bih vas," rekao je Rade. 

Euforija je veća nego ikad, pa su nikad duži i redovi ispred uplatnih mjesta, kažu iz Lutrije Republike Srpske. Na sedmicu se u Srpskoj čeka već nekoliko godina, pa se nadaju da bi neko već večeras mogao da postane milioner. 

"Zainteresovanost je velika, primaljiva loto sedmica... Nikad veća... Možemo reći da je to prava loto groznica.  Igraju mlađi i stariji.. Baš se igra," kaže Marija Bajić, trgovac.  

"Nagrada je 10 miliona 800 hiljada maraka, što je jedan od rekordnih iznosa u Republici Srpskoj. Imaćemo još veću nagradu za novogodišnje izvlačenje, 31. decembra, kada će bii 11 miliona KM. To nam je najdraži peirod godine, ljudi su svi sretni, i mi smo vrlo radosni ako uspijemo u tom periodu nekog da usrećimo sa nekom velikom i tako vrijednom nagradom," rekao je Vladimir Kežić iz Lutrije RS.

I grebe idu bolje nego ikad, hvale se u Lutriji. Pripremaju i brojna druga iznenađenja za, kako kažu, one koji vjeruju u sreću. 

Svi znamo za onu priču o čovjeku koji se molio da dobije na lutriji, ali nikada nije uplatio nijedan loto listić. Lutrija je kažu sreća, a sreći treba dati priliku.